Catolicul Francisc Doboș, un nou derapaj: 'Conspiraționiștilor anti-vaccinare trebuie să le scot din cap CIP-urile și Cip-Cirip-urile'

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 08-01-2021 18:35

Catolicul Francisc Doboş a scris un nou mesaj despre vaccinare. După ce le-a transmis credincioșilor să nu confunde aghiasma cu vaccinul, preotul vorbește despre teoriile conspirației și anunță că a avut un vis în care Dumnezeu i-a dat misiunea să le scoată oamenilor cipurile din cap. Preotul Doboș se crede trimisul lui Dumnezeu pe Pământ.

Francisc Doboș a dezvăluit pe Facebook faptul că a avut un vis în care Dumnezeu l-a trimis între oameni ca să le scoată cipurile și cip-ciripurile implantate în timpul vaccinării. Chiar și după ce s-a trezit, părintele s-a declarat gata să-și continue misiunea.

Citește și: Cele 10 prognoze ale Alinei Mungiu Pippidi pentru 2021: 'Va fi mare agitație politică pentru a găsi resurse suplimentare de achitat nota de plată'

„Dumnezeu mi-a zis: - Fiule, măi Doboșică, au început să mă bată la cap oameni injectați cu CIP-uri și 5G-uri, dar fără spațiu de stocare a iubirii, înțelegerii și iertării. Te trimit în mijlocul lor ca să-i vindeci, să le scoți din cap CIP-urile și Cip-Cirip-urile. Apoi m-am trezit. Trimiteți-i, vă rog, la mine. Rog seriozitate. Plata în Cer (bănuiesc că o să mă jupoaie de viu unii pentru această concurență neloială)”, scrie în mesajul ironic al părintelui.

Citește și: Ministrul Justiției, despre DOSARUL lui Lucian Bode: ‘Este o discuție pur și simplu care nu trebuie făcută publică’

Zilele trecute, el a postat alt mesaj care a devenit viral. Atunci, preotul le-a transmis celor care spun că nu au nevoie de vaccinare că aghiasma este împotriva dracilor și vaccinul împotriva Covid.

„Aghiasma e împotriva dracilor. Vaccinul împotriva covidului. Ok?! Nu le confundați. Dar pot fi administrate simultan. Bonus: luată pe stomacul gol, aghiasma îndepărtează conspirațiile și înmoaie inimile împietrite”, scria în urmă cu câteva zile părintele Doboș.