Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției, despre DOSARUL lui Lucian Bode: ‘Este o discuție pur și simplu care nu trebuie făcută publică’

Epoch Times Romania
Stelian Ion

Ministrul Justiției, Stelian Ion, a comentat stadiul dosarului întocmit în cazul lui Lucian Bode, ministrul de Interne. Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier anul trecut.

„ Mă vedeți pe mine ca pe Iancu Jianu?! În situații de genul acesta se fac anchete. Nu e rolul meu să mă bag în dosare. Să sun la Parchetul General și ce să spun? Dacă merg pe această linie (n. r.: să se intereseze de dosar) merg pe o linie foarte periculoasă. E posibl să se considere că e imixțiunea mea în actul de justiție și să fie o presiune asupra procurorului. Și eu fac parte din Executiv, n-am niciun rol. Dvs. ca jurnalist puteți pune întrebări: sunt legitime.

Este un dosar în anchetă. Este rolul Parchetului să comunice ceea ce trebuie să comunice. Vreau un sistem independent și care să facă dreptate. (...) Și dacă aș face vreodată o asemenea discuție (n.r.: să întrebe într-o ședință de Guvern care este stadiul dosarului lui Lucian Bode) este o discuție pur și simplu care nu trebuie făcută publică. Ca ministru al Justiției nu poți să faci asemenea intervenții. La nivel politic poți să ai o discuție”, a spus Stelian Ion, ministrul Justiției, la Aleph News, în emisiunea lui Marius Tucă.

Citește și: Radu Tudor, despre situația gravă din SUA: 'Trump ar trebui pus sub acuzare pentru orchestrarea unei tentative de lovitură de stat de tip sovietic'

Vă reamintim că autoturismul în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode (la acea vreme, acum ministru de Interne), a fost surprins în timp ce acesta depășea pe linie continuă autoturisme aflate în coloană. După mai multe manevre de acest tip, autoturismul este surprins într-un gard, după ce mașina s-a ciocnit cu un autoturism care circula regulamentar pe celălalt sens. Autoturismul a fost filmat pe drumul dintre Pitești și Râmnicu Vâlcea de un motociclist care avea cameră de luat vederi la casca de protecție și care a fost depășit de autoturismul în care se afla ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.