Un tren care transporta cereale a luat foc în Caraș-Severin: circulația este blocată

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 04-02-2021 13:14

Un incendiu a izbucnit, joi, la locomotiva unui tren marfar care circula pe ruta Constanţa - Timişoara Nord şi care transportă cereale. Focul a pornit în apropiere de Domaşnea, judeţul Caraş-Severin. Circulaţia feroviară este întreruptă la această oră, informează News.ro.

"Detaşamentul de Pompieri Caransebeş intervine de urgenţă cu două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, la un incendiu care a cuprins o locomotivă, pe raza localităţii Domaşnea, la intrare sub pasarelă. Nu se înregistrează victime”, transmite ISU Caraş-Severin.

Trenul marfar are în compunere o locomotivă (împingător) şi vagoanele în care transporta cereale. Acesta circula pe ruta Constanţa - Timişoara Nord.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Potrivit ISU Caraş-Severin, incendiul este localizat şi nu există pericol de propagare al acestuia. Locomotiva a fost distrusă de incendiu, dar următoarele 3 vagoane de lângă locomotivă sunt goale, fără marfă.

Circulaţia feroviară este întreruptă pe magistrala 900, în zona staţiei Luncaviţa (judeţul Caraş-Severin).

(Foto: arhivă).