Sfântu Gheorghe va găzdui meciuri din optimile şi sferturile EuroCup la baschet feminin

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 22-02-2021 13:54

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe va organiza în perioada 16-19 martie mai multe meciuri, în Sepsi Arena, din optimile şi sferturile de finală ale competiţiei feminine de baschet EuroCup, a anunţat clubul, luni, pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

''Conform deciziei Federaţiei Internaţionale de Baschet, în perioada 16-19 martie, Sfântu Gheorghe va găzdui următorul turneu din EuroCup feminină. Datorită organizării de succes din ianuarie, FIBA a decis că de această dată putem găzdui două "bule" în Sepsi Arena'', se arată în comunicat.

Citește și CODICELE atacului lui Băsescu la adresa DNA și susținerea SIIJ contra Direcției-Fratele și nepotul său, condamnați definitiv în spețe DNA, fiica sa ÎN AȘTEPTARE

Partidele Reyer Venezia (Italia) - InvestInTheWest ENEA Gorzow (Polonia) şi Lointek Gernika Bizkaia (Spania) - Sepsi-SIC, din optimile de finală ale competiţiei, vor avea loc pe 16 martie. Pe 17 martie se vor juca alte două meciuri din optimi, Ramla (Israel) - BCF Elfic Fribourg (Elvţia) şi Carolo Basket (Franţa) - Cegled (Ungaria), tot din optimi, se vor juca pe 17 martie.

Primul sfert de finală va fi pe 18 martie, între învingătoarele din ziua de 16 martie, iar al doilea sfert va avea loc pe 19 martie, între câştigătoarele partidelor din 17 martie.

Turneul Final Four este programat în intervalul 9-11 aprilie.