Un taximetrist din Bistrița-Năsăud a fost reținut pentru 24 de ore: este acuzat de un client de furt

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 01-03-2021 15:25

Un taximetrist din oraşul Năsăud este acuzat de poliţişti că i-ar fi sustras unui client portofelul cu acte şi bani, motiv pentru care acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi plasat în arestul Poliţiei, potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, informează Agerpres.

Taximetristul, în vârstă de 24 de ani, ar fi comis tâlhăria în cursul serii de sâmbătă.

"Tânărul, conducătorul auto al unui taximetru, a fost identificat şi depistat la scurt timp după comiterea faptei şi, conform cercetărilor efectuate până în prezent, l-ar fi împins şi i-ar fi sustras unui client un portofel în care se aflu mai multe documente personale, carduri bancare, precum şi o sumă de bani. În urma investigaţiilor, poliţiştii au recuperat o parte din prejudiciu", se menţionează în comunicat.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Taximetristul a fost reţinut duminică pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, şi a fost dus în arestul IPJ, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud cu propunere de arestare preventivă.