Soţia lui Benjamin Netanyahu, Sara, a fost internată în spital; vizita premierului israelian în Emirate, sub semnul întrebării

Autor: Bran Irina Alexandra
Publicat: 11-03-2021 11:15
Actualizat: 11-03-2021 11:21

Soţia prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu, Sara Netanyahu, a fost spitalizată cu diagnosticul de apendicită, a anunţat joi un purtător de cuvânt al familiei, în ziua în care şeful guvernului avea programată o vizită în Emiratele Arabe Unite, transmite dpa, potrivit AGERPRES.

Sara Netanyahu, în vârstă de 62 de ani, va rămâne în spitalul Hadassah pentru câteva zile, a adăugat purtătorul de cuvânt. Soţul său s-ar afla alături de ea.

Citește și: Prințul Harry și Megan Markle AU MINȚIT grosolan în interviul dat lui Oprah Winfrey: Analiza făcută de presa britanică

Potrivit unor informaţii anterioare, Netanyahu urma să se deplaseze joi în Emiratele Arabe Unite, în prima sa vizită în această ţară, pentru a se întâlni cu prinţul moştenitor Mohammed bin Zayed Al Nahyan.

Deocamdată este neclar dacă starea de sănătate a soţiei sale îl va determina să-şi amâne călătoria.

Vizita ar fi prima a unui şef al guvernului israelian într-un stat din Golf.

Cele două guverne îşi întăresc relaţiile după semnarea acordului de normalizare a acestora în 2020. Vizita lui Netanyahu ar interveni cu puţin timp înaintea alegerilor legislative ce vor avea loc în Israel la 23 martie.