Sachin Tendulkar, legendă a crichetului, este în spital infectat cu coronavirus

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 02-04-2021 12:02

Indianul Sachin Tendulkar, legendă a crichetului, a fost testat pozitiv cu coronavirus săptămâna trecută şi acum este în spital la Mumbai, informează bbc.com, potrivit news.ro

“Din precauţie, după recomandările medicilor, am fost internat. Sper să revin acasă în câteva zile. Aveţi grijă şi rămâneţi în siguranţă”, a notat Tendulkar pe Twitter.

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA - Afirmă că ei nu fac parte din organul judiciar și vrea ANULAREA actelor lor în cazul de mare corupție

În urmă cu şase zile, fostul sportiv, în vârstă de 47 de ani, anunţa că a fost testat pozitiv cu Covid-19. “M-am testat singur şi am luat toate măsurile recomandate pentru a mă asigura că nu mă voi infecta cu Covid. Totuşi, am fost testat pozitiv astăzi, după ce am avut simptome minore. Toţi ceilalţi de acasă au fost testaţi negativ. M-am autoizolat acasă şi respect protocolul, după cum am fost sfătuit de medici”, a scris Tendulkar tot în social media, la 27 martie.

India a raportat până acum peste 12 milioane de cazuri de infectare cu Covid-19 şi 163.000 de decese cauzate de coronavirus.