Sergio Ramos, subiect de amuzament în Catalonia din cauza unei erori gramaticale

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 02-04-2021 15:52

Sergio Ramos, fotbalistul lui Real Madrid, este subiect de amuzament în Catalonia din cauza unei erori gramaticale, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Un panou uriaş a fost amplasat în centrul Barcelonei, oraşul marii rivale a lui Real, pentru a face publicitate sezonului doi al documentarului "Legenda lui Sergio Ramos", realizat de Amazon, pe panou apărând un mesaj scris în catalană.

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA - Afirmă că ei nu fac parte din organul judiciar și vrea ANULAREA actelor lor în cazul de mare corupție

 



Mişcarea pare să fi fost o replică ironică adresată preşedintelui Barcelonei, Joan Laporta. În timpul recentei campanii electorale pentru preşedinţia clubului catalan, acesta a amplasat lângă stadionul lui Real, Santiago Bernabeu, un panou cu mesajul: "Abia aştept să vă revăd".

Citește și: BREAKING Fostul șef DIPI Gelu Oltean și 'prietena' sa, Vanessa, LUNGESC NEJUSTIFICAT dosarul 'Ayahuasca' - Avocat amendat cu o mie de lei pentru trei RECUZĂRI

Anunţul lui Ramos voia să transmită un mesaj asemănător ("Abia aştept să mă revedeţi"), însă conţinea o eroare gramaticală.

Deşi se putea înţelege despre ce era vorba, formularea nu era corectă gramatical, spre amuzamentul catalanilor, care nu au întârziat să sublinieze greşeala pe reţelele de socializare.

Poate că a fost premonitoriu pentru ce va urma, fiindcă Ramos va rata următorul El Clasico împotriva Barcelonei din cauza unei accidentări la gambă.

Fanii Barcei vor mai avea de aşteptat până la întâlnirea cu vechiul lor inamic, notează Reuters.