VIDEO IMAGINI INCREDIBILE la Spitalul Victor Babeș: Zeci de jandarmi au fost mobilizați, se pregătesc de un asediu al rudelor pacienților

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 12-04-2021 21:44
Actualizat: 12-04-2021 21:45

Trei pacienţi au murit, luni seară, după intrarea în stop cardio-respirator ca urmare a unei defecţiuni la instalaţia de oxigen a unităţii mobile de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.

Deși tragedia a avut loc în jurul orei 17:00, Vlad Voiculescu și Raed Arafat au dat comunicate de presă abia după ora 20:30, când informația a ajuns în presă, păstrând tăcerea în jurul tragediei.

Citește și: SURSE MS și DSU au ținut ASCUNSĂ tragedia de la Victor Babeș 3 ore: Autoritățile au aflat de moartea pacienților la ora 17

Din aceste motive, Jandarmeria Română a trimis efective impresionante în jurul spitalului. Zeci de jandarmi se află la fața locului și au amplasat garduri de protecție, în așteptarea unor eventuale proteste, așa cum s-a întâmplat vinerea trecută, la Spitalul Foișor. Totodată, jandarmii au primit informații că rudele celor decedați se îndreaptă spre unitatea spitalicească.