Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE MS și DSU au ținut ASCUNSĂ tragedia de la Victor Babeș 3 ore: Autoritățile au aflat de moartea pacienților la ora 17

gds.ro
ministerul sanatatii

Ministerul Sănătății și DSU au ieșit să comunice oficial despre tragedia de la Spitalul Victor Babeș, acolo unde 3 pacienți din 8 au murit în tirul ATI, după ce ventilatoarele de oxigen au rămas fără curent, abia după ce informația s-a scurs la TV. Și era trecut de ora 20.

Ori, potrivit informațiilor obținute de STIRIPESURSE.RO, informația cu privire la ceea ce s-a întâmplat în tirul de terapie intensivă și faptul că 3 oameni au murit, a ajuns la MS și la DSU în jurul orei 17. Totodată, sursele noastre spun că directorul medical de la Victor Babeș nu ar fi sunat la 112, ci ar fi sunat direct la Ministerul Sănătății și la DSU pentru a relata cele întâmplate.

Citește și: ANCHETĂ a Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei după ce trei oameni au murit în tirul ATI, la Victor Babeș

Și potrivit comunicatului MS, ministrul Vlad Voiculescu ar fi avut timp să meargă la unitatea medicală pentru a vedea cu ochii lui ce este acolo. Numai că, după ce a fost informat despre tragedie, a plecat de la fața locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.