VIDEO Ronaldo îşi mută maşinile de la Torino, semn interpretat de presa italieană ca o apropiată plecare a starului de la Juventus

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 17-05-2021 13:03

O firmă de transport din Lisabona a fosdt filmată în momentul în care încărca maşinile de lux ale aractului Cristiano Ronaldo pe un TIR, iar presa italiană a interpretat această mutare ca un semn al plecării jucătorului de la Torino, potrivit news.ro.

Despre fostul atacant al echipelor Real Madrid şi Manchester United s-a scris că va părăsi "Bătrâna Doamnă" la finalul sezonului. Mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, a spus că "va încerca să-l convingă" pe fiul ei de 36 de ani să se întoarcă la Lisabona, dar agentul Jorge Mendes a negat că internaţionalul portughez se va întoarce în ţara sa.

Citește și: DOSAR Cum a ajuns DNA la `cârtița` de la CONTRA-INFORMAȚII Suceava...

Per Semper Calcio a publicat un videoclip în care se pot vedea persoane încărcând supercarurile lui Ronaldo într-un TIR. Camionul aparţine Rodo Cargo, o cunoscută companie de transport cu sediul în Lisabona, iar videoclipul arată că maşinile vedetei au fost scoase din reşedinţa lui din Torino.

Sosirea maşinilor în 2018 a fost un semn important pentru transferul lui Ronaldo la Juventus, iar faptul că acestea părăsesc acum garajul ar putea însemna că jucătorul va pleca.