Kim Kardashian a cumpărat, în licitaţie, o costumaţie purtată de Janet Jackson în videoclipul If

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 17-05-2021 15:05

Vedeta de televiziune Kim Kardashian a cumpărat, într-o licitaţie care a avut loc weekendul acesta, o costumaţie purtată de cântăreaţa Janet Jackson în videoclipul „If”, potrivit news.ro

Cu 25.000 de dolari, sumă confirmată ulterior de Julien's Auctions, Kardashian a intrat în posesia unui top şi a unei perechi de pantaloni purtate de Jackson în clipul lansat în 1993.

Citește și: DOSAR Cum a ajuns DNA la `cârtița` de la CONTRA-INFORMAȚII Suceava...

„Pentru ziua lui Janet Jackson, pentru că sunt un mare fan. Nu pot să cred că am câştigat acest costum la Julien's Auctions”, a scris Kardashian duminică pe Instagram, unde a partajat şi o imagine cu Jackson îmbrăcată în costum.

Cântăreaţa i-a replicat printr-o postare în Instagram Stories: „Mulţumesc foarte mult, Kim Kardashian! Sper că «If» îţi oferă la fel de multă plăcere pe cât mi-a oferit mie”.

La licitaţia „Iconic Treasures From the Legendary Career and Life of Janet Jackson”, care s-a încheiat duminică, în ziua în care artista a împlinit vârsta de 55 de ani, au fost vândute mai mult de 1.000 de obiecte.

Costumul purtat de ea în videoclipul piesei „Scream”, cântate cu Michael Jackson, a fost adjudecat contra sumei de 125.000 de dolari.

Banii obţinuţi din licitaţie vor fi donaţi Compassion International, organizaţie care ajută copiii săraci.