Diagnostic CRUNT: Fulgy a fost internat cu forța la dezintoxicare: Pericol iminent de vătămare pentru sine sau alte persoane

Autor: Roxana Popa
Publicat: 02-06-2021 11:08

Fulgy, fiul lăutarilor Viorica și Ioniță din Clejani, a mai avut și în trecut probleme. După ce a fost depistat pozitiv la consumul de droguri, Fulgy a încercat să dea vina pe Alex Velea, acuzând că ar fi inhalat fum de marijuana, în timpul unei vizite la casa artistului. Fiul Clejanilor nu este însă la prima experiență cu drogurile.

Citește și: Alex Velea, prima REACȚIE după acuzațiile făcute de Fulgy, prins drogat la volan

În urmă cu 3 ani a fost însă altfel. Fulgy începuse să aibă stări extrem de ciudate iar părinții nu se mai înțelegeau cu el, iar aceștia și-au dat seama că băiatul are nevoie de ajutor specializat.

Așa a ajuns Fulgy la ”Centrul de Evaluare și Tratament pentru Tineri Sf Stelian București”, spital situat în spatele căminelor din Regie. Fulgy a fost internat involuntar, ceea ce înseamnă că a fost mai mult sau mai puțin forțat să stea în spital în perioada 27.09 – 17.10.2018. Interesant este că spitalul a fost cel care a cerut prelungirea internării medicale, însă judecătorii au refuzat acest lucru.

Medicii au inisistat timp de aproape o jumătate de an ca Fulgy să se întoarcă în spital, însă fără succes, notează Wowbiz.