Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alex Velea, prima REACȚIE după acuzațiile făcute de Fulgy, prins drogat la volan

alex velea antonia

Scandalul iscat după ce fiul Clejanilor, Fulgy, a fost prins drogat ia amploare. Artistul face acuzații și spune că ar fi inhalat fum de la studioul lui Alex Velea, acolo unde mai multe persoane au fumat iarbă.

Citește și: Fulgy face ACUZAȚII după ce a fost prins drogat:Am fost pe la Alex Velea. Am inhalat fum de la oameni care fumează iarbă

„Ieri, m-am trezit, am fost am mâncat, iar seara pe la șapte opt am fost pe la Alex Velea, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. De obicei în studiouri, nu la Alex Velea se fumează iarbă. După petrecerea asta frumoasă pe care am dat-o la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieți de ai lui care nu aveau niciun drog asupra lor. Atât ei cât și eu am inhalat stând cu oameni care fumează iarbă pentru că v-am spus, eu personal sunt plictisit de ele.” a declarat Fulgy într-un clip pe social-media.

Alexa Velea a facut o postare pe pagina lui de Facebook, după acuzațiile făcute de fulgy. „Mâine, la 12:00 -> „Ba, de ce esti mincinos?”, a scris iubitul Antoniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.