VIDEO Orban bate în retragere în scandalul cu colegii din coaliția de guvernare: Eu nu am pronunțat USR PLUS

Autor: Alice Draghici
Publicat: 06-07-2021 19:03
Actualizat: 06-07-2021 20:08

Liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, a afirmat, după ce după ce Ludovic Orban a spus despre partenerii de guvernare că nu sunt în stare să-și respecte valorile naționale, că ar trebui să continue guvernare după ce PNL își termină campania internă, pentru că Partidul Național Liberal se află în campanie internă și lansează atacuri inclusiv la colegii din coaliție, respectiv USR PLUS.

Citește și: Sebastian Burduja, lider PNL Sector 1, încă un mesaj tăios la adresa lui Clotilde Armand, care se luptă cu copiii cu sindrom Down: 'Linia roșie a infamiei'

„Eu nu am pronunțat USR-PLUS. M-am referit la unii colegi”, a declarat liderul PNL, întrebat dacă a mai avut discuții cu USR PLUS după acest episod.

Referitor la tema mult discutată privind o remaniere guvernamentală, Orban a precizat că nu s-a discutat nici public și nici privat despre acest subiect.

„Știți foarte bine că noi avem o procedură stabilită prin actul adițional la acordul de coaliție, cu pașii care trebuie parcurși în această procedură constituțională. Cred că activitatea oricărui ministru trebuie judecată după modul în care își conduce ministerul, după profesionalism, după măsura în care pune în practică programul de guvernare”, a spus Orban.