Doi angajaţi au protestat pe acoperişul unei clădiri din Petroşani

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 26-07-2021 11:31

Două persoane din municipiul Petroşani au protestat, luni, pe acoperişul unei clădiri cu două etaje din localitate, din cauza unor neînţelegeri cu angajatorul la care lucrează, situaţia detensionându-se după ce la faţa locului au ajuns reprezentanţii mai multor autorităţi ale statului, potrivit Agerpres.

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti, jandarmi, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi un procuror şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

În urma discuţiilor, cei doi au coborât de pe acoperiş, urmând ca revendicările acestora să fie analizate şi să fie dispuse măsurile care se impun", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Cei doi angajaţi au vârstele de 44 şi 54 de ani şi lucrează pentru o asociaţie a pensionarilor din Petroşani, protestul lor desfăşurându-se pe clădirea în care muncesc.