Surse - După ce instanța l-a lăsat în libertate, polițiștii nu l-au găsit acasă pe șeful mafiei țigărilor din Arad: A fost dat în urmărire internațională

Autor: Radu Pop
Publicat: 26-07-2021 14:58
Actualizat: 26-07-2021 15:28

Cosmin Mladin, considerat unul din capii mafiei țigărilor din Arad, este de negăsit, luni, spun surse judiciare pentru ȘTIRIPESURSE.RO. Mladin a fost căutat la câteva adrese fără rezultat. Urmează căutările și dacă tot nu va fi găsit, va fi dat în urmărire națională și internatională. Deja Mladin e dat în consemn la frontieră, spun sursele citate.

Cosmin Mladin a fost dat în urmărire internațională, după emiterea mandatului de arestare preventivă și după ce polițiștii nu l-au găsit la mai multe adrese.

Dani Copil a fost luat de echipele de anchetă din Pecica (Arad). Sursele judiciare spun că a fost găsit în mașină când pregătea de plecare. Copil o să fie dus în Arestul Central.

După ce Cosmin Mladin și Dani Copil s-au predat vinerea trecută, organele de anchetă ceruseră arestarea preventivă în cazul celor doi, însă Tribunalul București a decis să amâne luarea unei decizii în ceea ce-i privește abia pentru astăzi.

Cei doi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă cu țigări și spălare de bani.