Filmele din seria Ruby Herring Mysteries, în august la postul Diva

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 29-07-2021 10:27

Seria de trei filme de investigaţie „Cazurile lui Ruby Herring” va fi difuzată de postul Diva, în premieră românească, în luna august, duminica, de la ora 16:00, potrivit news.ro.

Ruby Herring (interpretată de Taylor Cole), jurnalist specializat pe ştiri, descoperă o crimă la nunta verişoarei ei şi lansează propria investigaţie pentru a prinde făptaşul. Ajutată de detectivul Jake Killian (Stephen Huszar), ea descoperă o oportunitate în carieră, relatarea infracţiunilor.

„Cazurile lui Ruby Herring: Martorul mut/ Ruby Herring Mysteries: Silet Witness” (2019) prezintă, pe 1 august, începutul aventurii lui Ruby. Metodele ei inovative şi pornirea de a căuta mereu adevărul se dovedesc utile în viaţa de jurnalist, dar şi de investigator.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

Pe 8 august, este difuzat filmul „Cazurile lui Ruby Herring: Cu ultima suflare/ Ruby Herring Mysteries: Her Last Breath” (2019). Împreună cu detectivul Jake Killian, Ruby investighează un accident auto suspect soldat cu o victimă. Problema apare când după închiderea cazului, ea găseşte indicii care sugerează că prima concluzie nu a fost cea corectă.

„Cazurile lui Ruby Herring: Predicţie, crimă/ Ruby Herring Mysteries: Prediction Murder” (2020) este programat pe 15 august. De această dată, Ruby găseşte indicii despre o crimă ce a avut loc cu cinci ani în urmă, în care a fost implicat un medium local. Ea şi Killian redeschid cazul şi încep să investigheze noile probe.