Florin Roman îl compară pe Ludovic Orban cu împăratul Nero

Autor: Ionel Dancu
Publicat: 17-08-2021 18:36
Actualizat: 17-08-2021 20:02

Deputatul PNL Florin Roman, susținător al lui Florin Cîțu pentru șefia partidului, îl acuză pe Ludovic Orban că întrece PSD-ul în acuzațiile la adresa guvernului liberal și se comportă ca împăratul roman Nero despre care se spune că ar fi dat foc Romei.

„Acest razboi de gherila nu reprezinta o surpriza. Orban a copiat modelul lui Nero. Practic, prin declaratiile repetate pe care le face in spatiul public da foc din interior PNL-ului”, a zis Roman, marți, la TVR 1. „Ce face Orban nu reuseste PSD-ul, pentru ca este cel mai mare adversar al guvernului PNL”, a adăugat liberalul.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a susţinut că dezvăluirile recente despre trecutul premierului Florin Cîţu afectează formaţiunea care înregistrează o „pierdere masivă de încredere”. El a comentat şi apariţia publică a premierului alături de preşedintele Klaus Iohannis la Ziua Marinei, susţinând că aceasta nu este, în opinia sa, „un semnal public de susţinere” din partea şefului statului pentru premier.

Orban a mai spus că nu l-ar mai fi susţinut pe Florin Cîţu pentru funcţiile care au dus la ascensiunea politică a acestuia în situaţia în care ar fi avut datele despre trecutul său care au apărut recent în spaţiul public.

Citește și: Ludovic Orban, către 'arogantul' Florin Cîțu: 'Ai dat banii înapoi? / 'Dacă porți cătușe îți aduci aminte toată viața' .