VIDEO Ludovic Orban îl torpilează serios pe Florin Cîțu și îl atinge și pe Klaus Iohannis: 'Expresia 'Guvernul meu' nu este potrivită'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 06-09-2021 22:47

”Pentru Guvernul meu, îmbunătățirea și asigurarea predictibilității este una dintre coordonatele principale ale unei guvernări eficiente”, este declarația lui Florin Cîțu din cadrul ceremoniei de sărbătorire a Anului Nou Iudaic care l-a deranjat pe Ludovic Orban.

Orban a spus, luni seara, că expresia ”Guvernul meu”, folosită pentru prima dată de Klaus Iohannis este ”nefericită”.

”Probabil a greșit, poate a citat (n.r. când a spus ”Guvernul meu”). S-ar putea să fi deranjat pe cineva (n.r. pe Klaus Iohannis, autorul expresiei). Guvernul este al României, cel mult poți să spui că e al coaliției. Expresia ”Guvernul meu” nu este potrivită. A mai dat o declarație nefericită, a spus că a aliniat în spatele lui tot PNL. Eu adun PNL pe lângă mine, nu în spatele meu. A mai spus că va alinia în spatele lui o majoritare parlamentară, dar nu știu cum și cu cine.”, a declarat Ludovic Orban la Realitatea PLUS.

Citește și: VIDEO | Ludovic Orban aruncă 'bomba' în curtea lui Cîțu: Planurile PNL pentru tergiversarea moțiunii de cenzură, anulate .