Ministrul Sănătăţii, discuţii cu reprezentanţii CNCAV şi ai asociaţiilor aleşilor locali, pe tema intensificării campaniei de vaccinare în mediul rural

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 25-10-2021 15:43

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a discutat, luni, cu reprezentanţii CNCAV şi ai asociaţiilor aleşilor locali, pe tema intensificării campaniei de vaccinare în mediul rural, potrivit news.ro.

”Trebuie să ducem vaccinul mai aproape de oameni”, a transmis Cseke Attila, dând exemplul maratonului din Bucureşti, unde s-au imunizat 33.790 de persoane.

Ministerul Sănătăţii anunţă, luni, că ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a participat la o videoconferinţă cu reprezentanţii CNCAV şi ai structurilor asociative ale administraţiei publice locale în care s-a discutat despre corelarea eforturilor pentru susţinerea în mod eficient a campaniei de vaccinare anti-COVID 19.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE - Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

Ministrul interimar al Sănătăţii a subliniat necesitatea accelerării campaniei de vaccinarea anti-COVID 19 în zonele rurale, în special cele defavorizate.

"În cele 3 zile la Maratonul vaccinării din Bucureşti, oamenii au arătat deschidere pentru vaccinare atunci când am mers către ei. Aceste evenimente trebuie replicate şi în localităţile mai mici. Este nevoie de o nouă abordare pentru accelerarea campaniei de vaccinare, mai ales în zonele rurale. Trebuie să ducem vaccinul mai aproape de oameni", a declarat Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătăţii în cadrul videoconferinţei.

La maratonul de vaccinare din Bucureşti, până luni, la ora 08.00, s-au vaccinat 33.790 de persoane.