Trupa americană Kiss şi-a anulat rezidenţa în Las Vegas după ce un membru al echipei a murit din cauza Covid-19

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 01-11-2021 12:14

Trupa americană glam rock Kiss şi-a anulat rezidenţa în Las Vegas, după două săptămâni de când tehnicianul lor pentru chitare a murit din cauza Covid-19, potrivit Billboard, potrivit Agerpres.

Kiss urma să susţină o serie de 12 concerte la Zappos Theater la Planet Hollywood, începând cu ultima săptămână a anului şi până în februarie 2022.

Aceasta era considerată ultima rezidenţă a trupei în Las Vegas.

Live Nation, care producea show-ul, a confirmat anularea rezidenţei, fără să dezvăluie motivele.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE - Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

Reprezentanţii Zappos Theater au anunţat simplu pe Twitter: „Din păcate, Kiss şi-a anulat rezidenţa”.

Mai mulţi membri ai grupului şi echipei, inclusiv basistul Gene Simmons şi solistul Paul Stanley, au contractat Covid-19 în ultimele luni, iar Fran Stueber, tehnician al grupului de două decenii, a murit pe 17 octombrie, la vârsta de 52 de ani, după ce s-a îmbolnăvit.

Kiss se află în prezent în turneul „End of the Road”, anunţat ca ultimul al trupei, care a început în ianuarie 2019 şi continuă după ce numeroase show-uri au fost anulate din cauza pandemiei, apoi a cazurilor de Covid-19 din cadrul echipei.

Reşedinţa din Las Vegas ar fi însemnat şi ultimele concerte ale trupei în Statele Unite. Pe plan internaţional, grupul are programate evenimente până în iulie 2022.