Rusia amenință Ucraina în timpul negocierilor: 'Azi sau mâine vom înțelege dacă este ceva promițător sau nu. În caz contrar, operațiunea continuă'

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 29-03-2022 13:19
Actualizat: 29-03-2022 13:26

Marți-miercuri va fi clar dacă discuțiile dintre Rusia și Ucraina din Turcia dau ceva „promițător”, a declarat Dmitri Peskov, secretarul de presă al președintelui rus, comentând declarația șefului Ceceniei, Ramzan Kadîrov, despre lipsa de sens a procesului de negociere.

"Știți, eu sunt secretarul de presă al lui (Vladimir) Putin și comentez despre Putin. Cât despre soarta negocierilor, aceasta este o întrebare cu adevărat interesantă. Azi sau mâine vom înțelege dacă este ceva promițător sau nu", a spus Peskov a reporterilor marți, la o solicitare de a comenta declarația lui Kadîrov, relatează Interfax.

„În caz contrar, operațiunea militară specială – iar denazificarea este unul dintre scopurile acestei operațiuni – continuă”, a adăugat Peskov.

Vezi și: Rusia, lovitură puternică înainte de negocieri: Moscova se laudă că a distrus cu avioanele sale 68 de instalații militare ucrainene

Anterior, canalul de Telegram al lui Kadîrov a publicat declarația sa audio, în care șeful Ceceniei și-a exprimat opinia că negocieile nu au sens. Kadîrov mai insistă că „este necesar să se finalizeze ceea ce s-a început”. Abia după aceea, consideră șeful Ceceniei, „este necesar să luăm o decizie ce să facem în continuare”.