Tudor Chirilă intră tare: Bătălia dintre Blue Air și statul român e bătălia dintre doi mafioți

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 08-09-2022 10:25

Actorul Tudor Chirilă intră tare în scandalul generat de compania Blue Air care a anulat toate zborurile pe care le avea programate până luni, pe motiv că nu mai are fonduri să cumpere combustibil, din cauză că  Ministerul Mediului i-a blocat conturile.

"Batalia dintre Blueair si statul roman e batalia dintre doi mafioti: o companie aeriana care nu returneaza banii calatorilor pentru cursele anulate, ci le pune banii intr-un portofel virtual pe care-l poti folosi doar cumparand de la ei. Ceea ce inseamna ca te prejudiciaza pe banii tai si te obliga sa continui cu ei. Al doilea mafiot e statul roman care nu face niciun efort, ba din contra, sa sustina in vreun fel mediul privat sau, dupa caz, antreprenorii tineri, pentru ca filosofia e ca de la fraierii din privat ne luam banii, iar de la aparatul bugetar incompetent si supraincarcat ne luam voturile", acuză Chirilă.

Citește și: Haos complet: Transporturile și Finanțele aveau reprezentanți în CA Blue Air, care ar fi trebuit să anunțe guvernul despre viitoarea criză