Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos complet: Transporturile și Finanțele aveau reprezentanți în CA Blue Air, care ar fi trebuit să anunțe guvernul despre viitoarea criză

Agerpres
dan carbunaru

Statul român are nu mai puțin de doi reprezentanți în conducerea companiei Blue Air. Ministerul Transporturilor și Finanțelor au reprezentanți în Consiliul de Administrație al Blue Air, care ar fi trebuit să anunțe guvernul despre situația extrem de deficilă prin care trece compania și de riscul ca zborurile să fie oprite.

"Puterea de decizie a unei companii private rămâne a companiei private, indiferent de prezența unor membri de stat în guvern. Toate aceste lucruri reprezintă responsabilități generate de neplata datoriilor la stat. Din ceea ce cunosc, ministerul Transporturilor și Finanțele vă pot oferi detalii, există o procedură de concordat privind plata datoriilor. Ceea ce s-a întâmplat cu blocarea conturilor e un lucru distinct, invocata de Blue Air pentru suspendarea zborurilor", a declarat Dan Cărbunaru, cerând public ca Transporturile și Finanțele să răspundă public cu privire la informările care au fost sau nu făcute legat de situația de la Blue Air.

Citește și: Video - Guvernul României nu știe cine va anunța cei peste 2.000 de români blocați peste granițe în legătură cu orarul curselor TAROM .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.