Ginerele lui Șoigu neagă presupusele like-uri la postări rusofobe: scandal în Rusia

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 26-02-2023 21:11

Finanțatorul Grupului Wagner, Evgheni Prigojin, și susținătorii săi l-au criticat pe ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, în legătură cu presupusele "like-uri" ale ginerelui său, Alexei Stolyarov, la postări anti-război.

Neagă totul

Postul de știri independent de opoziție de limbă rusă Meduza a relatat că Stolyarov a negat că a dat like la postările jurnalistului anti-război Iuri Dud și a susținut că capturile de ecran care circulă pe rețelele de socializare au fost photoshopate.

Criticat de șeful Wagner

Șeful mercenarilor Wagner Prigozhin a adăugat la criticile la adresa lui Stolyarov spunând: "Aduceți-l pe [Stolyarov] la mine. Îl voi antrena timp de șase săptămâni" și susținând că l-ar putea ajuta pe Stolyarov să se îmbunătățească trimițându-l în luptă.

Vezi și: Rușii 'se mănâncă' între ei: Ginerele ministrului Șoigu, 'demascat' de oamenii lui Prigojin ca opozant al războiului

Șeful Wagner e în conflict cu ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu. Prigozin se plângea că nu are muniție zilele trecute și îl acuza de trădare pe Șoigu.