Cine sunt judecătorii care decid soarta lui Mircea Băsescu

Autor: Iosif Buble, Colaborator
Publicat: 20-06-2014 12:58

Una din ele va intra în sala de judecată şi va decide dacă acceptă propunerea DNA de arestare a lui Mircea Băsescu şi a complicelui său Marian Căpăţână.

Elena Burlan este magistratul care a decis achitarea doctorilor Şerban Brădişteanu. De asemenea ea l-a achitat pe doctorul Răzvan Trancă pentru  viol faţă de Andreea Mocanu, dar l-a condamnat la patru ani cu suspendarea executării pedepsei pentru tentativă de omor calificat. Ea este şi cea care  l-a achitat pe Traian Basescu in procesul de calomnie cu presedintele Grupului de Investigatii Politice (GIP), Mugur Ciuvica, potrivit legal-news.

Judecătoarea Elena Brânduşa Gheorghe este cea care a arestat-o pe sotia lui Codruţ Marta, Andreea, într-un dosar de prostituţie. Ea este si cea care l-a lăsat în libertate pe şeful Antenelor, Sorin Alexandrescu.

Citește și: Ce spune Traian Băsescu despre grațierea lui Bercea

Dezvăluirile soției lui Mircea Băsescu Dragnea: L-am vazut pe Bercea in curtea PSD. La mine in birou n-a fost Imunitatea lui Basescu, contestata la CCR DNA: De ce trebuie arestat Mircea Basescu/ DOCUMENT Predoiu tranșează subiectul Băsescu: “Ar fi o eroare” Macovei isi ataca colegii. Cum se pozitioneaza in scandalul Basescu-Bercea Cu cine si-a petrecut Mircea Basescu noaptea Cine este procurorul care l-a retinut pe fratele presedintelui SURSE Kovesi cere sa fie aparata de CSM Inspectia Judiciara sesizata in Cazul Mircea Basescu FOTO Intalniri interesante intre un consilier prezidential si capi ai romilor