BOMBĂ - SONDAJ negru pentru Victor Ponta, dezvăluit de Tăriceanu

Autor: Ionel Dancu
Publicat: 25-10-2014 21:33
Actualizat: 27-10-2014 14:21

Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata seara, in emisiunea "Presedinte pentru Romania" de la TVR 1, ca Victor Ponta are undeva la 35-40% in sondaje și ca, "din pacate pentru el", nu pare sa aiba o formula cu care sa castige alegerile prezidentiale.

Intrebat cum il poate invinge pe Victor Ponta daca ajunge in turul 2, Calin Popescu Tariceanu a declarat:

"Victor Ponta are un electorat solid, undeva intre 35 si 40 la suta si punct. Eu ma adresez electoratului de centru-drepta si, din pacate pentru el, in turul 2, premierul nu pare sa aiba o formula de a coagula, de a aduna, electorat suplimentar. El risca sa se limiteze, sa fie barat la acest scor"

Afirmatia lu Tariceanu vine in contextul in care o serie de sondaje publicate in ultima perioada l-au dat pe Victor Ponta la peste 50% in turul 2 al alegerilor prezidentiale intr-o confruntare cu Klaus Iohannis.

PSD, PLR, UNPR, PC si UDMR au decis la inceputul saptamanii, intr-o sedinta a Coalitiei guvernamentale, ca in data de 3 noiembrie, imediat dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, candidati care nu au intrat in turul 2 vor decide pe cine vor sustine mai departe in turul 2.

Liderul PSD, Victor Ponta, i-a informat pe colegii sai de partid, in cea mai recenta sedinta a conducerii PSD, despre negocierile cu PLR dupa alegerile prezidentiale dar si despre subiectul viitorului premier.

In sedinta CExN al PSD de la Orastie, social-democratii au discutat despre varianta ca Ponta sa-l anunte premier pe Tariceanu pentru a castiga voturi in turul 2.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat recent ca va anunta intre cele doua tururi de scrutin numele premierului pe care PSD il va sustine daca el ajunge Presedinte.

Pe aceeasi tema:

Surpriza uriasa la prezidentiale, tinuta la secret de PSD (surse)

Adevaratele sondaje din PSD. Cum sta Victor Ponta (surse)

SONDAJE interne - Iohannis recupereaza fata de Ponta. Surpriza de pe locul III

Cifre delicate pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale