Cătălin Predoiu, ironizat de internauti: Un sfertodoct care vrea să fie prim-ministru PDL

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 29-04-2015 20:45
Actualizat: 29-04-2015 21:17

Cătălin Predoiu, fostul ministru PDL căruia i s-a promis nominalizarea ca prim-ministru după alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte, a ajuns să fie ironizat pentru opiniile susținute.

Răspunsurile la unul dintre articolele care conțin declarațiile liderului PDL, în care acesta îl atacă pe Victor Ponta pe tema prețurilor puse de retaileri în contextul reducerii TVA, sunt cât se poate de ironice.

Citește și: Predoiu, despre scumpirile la raft: Incompetenta lui Ponta a marit preturile, nu retailerii

“În timpul ăsta cât așteaptă să ajungă la putere (sper eu cât mai lungă această așteptare) face și el propaganda pentru prostimea care-l ascultă. Eu unul pun la WC ceea ce spune alineatul ăsta, sper să nu ajungă premier și să rămană cat mai mult cei ce sunt acum la guvernare. Am mai spus-o, știu că PSD-ul fură, dar oricine ar fi la putere ar fura, măcar PSD-ul a mai luat decizii bune pentru populație, a dat inapoi pensiile furate de PDL și altele”, a scris C. Petre ca răspuns la articol.

“Dacă reduceai tu TVA-ul, ce mai scădeau preturile! Așa, dacă a făcut-o Ponta, cresc. Al dreaqu mai ești, măi Predoiule! Eu nu înțeleg de ce te-ai luat tu de politica. Cred că în alt domeniu aveai mai mult succes”, consideră utilizatorul Geom.

“Cu cine semeni așa îngust la minte gânsacule? Vezi că-ți dau niste note cei de la comunicare și nu esti în stare să le redai întocmai! Și mai vrei să fii premier sfertodoctule!!!”, a scris cititorul Polbac.