Scandal în PSD. Replici-fulger pentru Dragnea şi atacuri la UNPR

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 19-07-2015 21:48

Declaraţiile coordonatorului politic al PSD, Liviu Dragnea, de duminică seară, la adresa lui Victor Ponta şi cu privire la candidatura sa pentru funcţia de preşedinte interimar al partidului, au generat reacţii în rândul social-democraţilor.

Vezi şi: Dragnea despre Ponta: 'Sunt supărat pe el. Nu mai este foarte stabil'

Europarlamentarul Cătălin Ivan este de părere că "singură persoană îndreptăţită să deţină interimatul este Rovana Plumb". "Liviu Dragnea este îndreptăţit să candideze la orice funcţie, dar nu-l mai vrea partidul. Am ajuns aici tocmai din cauza lui. Noul statut modificat nu i-ar permite, dar ce mai contează", a declarat Ivan, la Realitatea TV, potrivit ziare.com.

Vezi şi: Dragnea duce discuţia la un alt nivel: De stabilitatea PSD depinde stabilitatea ţării

La rândul sau, deputatul Ovidiu Iane este de părere că partidul este unul stabil, contrar celor declarate de Dragnea. "Nu văd problemele aşa cum încearcă să se vehiculeze prin presă. Avem un statut, se va respectă statutul în ce priveşte interimatul. PSD e pregătit pentru orice. Nu e un partid care trăieşte din succesul altora, cum e UNPR. PSD trăieşte din propriul succes. Din succesul PSD trăieşte UNPR", a declarat Iane, tot la Realitatea TV.

Vezi şi: Dragnea se vrea preşedinte PSD pentru 'o perioadă limitată'. Când are loc Congresul