Dezvăluirile făcute de Elena Udrea în sala de judecată: 'M-a trimis la închisoare'

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 26-04-2016 16:42

Zi decisivă pentru Elena Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni a fost azi Instanţa Supremă, într-un nou termen în dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a fost trimis în judecată pentru luare de mită, abuz în serviciu și tentativă de folosire de documente ori declarații false.

Detalii aici: Reacții din sala de judecată. Elena Udrea a izbucnit în lacrimi

Udrea a izbucnit în lacrimi în sala de judecată, neînţelegând dezvăluirile Ana Mariei Topoliceanu. Ea își acuză fosta cea mai bună prietenă că, practic, a condamnat-o prin acuzațiile sale.

"Tot ce a spus, a făcut-o de frică. Poate să mintă pentru ca să scape. Ana Maria Topoliceanu a făcut declaraţii mincinoase şi şi-a băgat prietenii adevăraţi la închisoare. Ca să scape, au zis de Udrea şi au plecat acasă. Sunt singurul ministru care le-a spus constructorilor să se ducă la DNA dacă le cere cineva vreun ban. Au făcut înţelegeri pe ascuns. Când au fost prinşi, au turnat. Îşi caută relaţii privilegiate, toarnă un om politic şi scapă şi rămân şi cu banii.", a tunat Udrea.

Citeşte şi: BBC: Avionul Malaysia Airlines ar fi fost doborât de un avion militar ucrainean

Fostul ministru a rămas extrem de surprinsă atunci când a auzit de reţinerea primarului de la Baia Mare, Cătălin Cherecheş. "Nu vreau să comentez că nu ştiu cazul domnului Cherecheş. Acum mai am încredere doar în mine şi în nimeni altcineva", a încheiat fosta blondă de la Cotroceni.

Citeşte şi: Elena Udrea nu l-a vrut pe Robert Turcescu candidat PMP: 'Voiam un om politic'