Dan Petrescu, la un pas să fie omorât în bătaie / IMAGINI ȘOCANTE

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 13-05-2016 14:49

Violenţe extreme întâmplate pe un teren de fotbal. Echipa antrenată de Dan Petrescu a fost luată la bătaie la propriu pe un stadion de adversari şi de spectatori.

Citeşte şi: DNA îl dă-n fapt pe Gabriel Oprea: Au încercat să DISTRUGĂ probele, nu mai au scăpare

Violențe la finalul meciului dintre echipa lui Dan Petrescu, Jiangsu Suning, și formația Wuhan Hongxing, 16-imile de finală ale Cupei Chinei, informează Dolce Sport, citând Fox Sports. Jucătorii formației lui Dan Petrescu au fost atacați de fotbaliștii și staff-ul echipei adverse, după ce s-au impus cu scorul de 1-0 datorită unui gol marcat în minutul 90+7. Golul marcat de Ge Wei în prelungiri a provocat furia fotbaliştilor de la Wuhan Hongxing.

Citeşte şi: Cea mai mare enigmă aviatică din istorie, aproape de a fi descifrată: 'Echipa a confirmat'

După ce meciul s-a încheiat, jucătorii nemulțumiți s-au năpustit asupra adversarilor lor, în scurt timp ajungându-se la bătaie generală pe teren. În timpul altercației, nici fanii prezenți la meci nu au stat de-o parte, unii dintre ei aruncând cu sticle spre jucători. Fotbaliştii Xie Pengfei şi Ge Wei au postat pe reţelele de socializare fotografii în care se poate vedea că sunt răniţi.