Ea e cea mai sexy Primă Doamnă din lume

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 18-05-2016 14:47

Cunoscută drept varianta braziliană a Carlei Bruni, frumoasa șatenă vrea tot ce-i mai bun, indiferent de costuri. Și este obișnuită să primească tot ce-și dorește. Marcela Temer (33 de ani) este noua prima doamnă a Braziliei. Soțul ei, Michel Temer (75 de ani), este acum președintele interimar al Braziliei.

Noua Prima Doamnă a Braziliei este foarte sexy și mult mai tânără decât soțul ei. Între ea și Michel Temer este o diferență de 42 de ani. Îi place să fie în centrul atenției și a repetat de foarte mult timp pentru rolul cel mare, scrie Daily Mail.

Numită Carla Bruni a Braziliei, fostul manechin a devenit Prima Doamnă, după ce Michel Temer a fost numit președinte interimar săptămâna trecută, după ce Dilma Rousseff a fost suspendată din funcție și va fi supusă unei proceduri de destituire pentru manipulare de conturi publice. Deși a fost numită „cea mai frumoasă Primă Doamnă din lume”, mulți brazilieni nu se simt atât de mândri să o aibă pe Marcela ca reprezentantă a țării.

Ce a uitat Gabriel Oprea să-și treacă în declarația de avere. Aplicația care îl dă de gol

„Uitați-vă la ea. Acum o să plătim noi pentru sesiunile ei de shopping din Paris și Milan”, a comentat un cetățean.

Marcela Temer nu pare să fie deloc deranjată de aceste comentarii. Chiar dacă Brazilia este în plină criză economică, cu milioane de oameni care și-au pierdut slujba, soția actualului președinte brazilian refuză să renunțe la stilul ei de viață opulent.