Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AMUZANT în Argentina - Statuia lui Maradona poartă mască

www.gettyimage.com
statuie maradona argentina

Statuia de patru metri a lui Diego Maradona, din faţa stadionului echipei Argentinos Juniors din Buenos Aires, a primit o mască, ca exemplu pentru locuitori, în timpul pandemiei de coronavirus, informează lefigaro.fr, potrivit news.ro.

În Argentina, este obligatoriu ca persoanele care ies pe stradă să poarte mască. Pentru a le reaminti acest lucru oamneilor, toate statuile din capitala statului au fost "dotate" cu măşti. Astfel, şi statuia legendarului pilot de Formula 1 Juan Manuel Fangio are mască.

Diego Maradona, acum antrenorul echipei Gimnasia La Plata, i-a criticat pe conducătorii de cluburi care profită de situaţia actuală pentru a nu-i plăti pe jucători, el menţionând că oficialii îi tratează pe fotbalişti ca pe nişte sclavi.

Citește și: Grecia devine un model de gestionare a epidemiei COVID-19

“Sunt cluburi care profită de acest moment pentru a nu-şi plăti jucătorii. Îi tratează ca pe nişte sclavi de ani de zile. Avem impresia că a fost mereu pandemie la aceste cluburi. Nu trebuie căutate scuze, pentru că jucătorii au nevoie de salariu pentru a avea ce să mănânce. Este adevărat, există jucători care pot trăi fără să îşi primească salariul în acest moment. Dar sunt şi cei care nu pot asta şi cluburile trebuie să îi plătească. Trebuie găsită o soluţie, cu ajutorul tuturor, însă salariile trebuie plătite”, a spus el, la începutul lunii.

În Argentina sunt înregistrate 2.669 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 şi 122 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.