Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall, către Radu Mazăre: Life is not a beach!

facebook.com
ana birchall

Fostul ministru PSD al Justiției, Ana Birchall, în mandatul căreia s-a realizat extrădarea lui Radu Măzare din Madagascar, a reacționat acid, vineri, după ce instanța a decis că extrădarea a fost legală.

„Dintre toate rolurile "executate" în carnavalurile megalomanice pe care le organiza - faraon, spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabuccodonosor, Suleyman Magnificul, ofițer neamț ori James Bond - numai rolul de "pușcăriaș-trofeu" (sic!) nu pare să-l încânte deloc pe simpaticul salvamar. Dar ce să-i faci... justitia e oarba & life is not a beach! :)”, a scris Birchall pe Facebook.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ) au respins, joi, ca nefondată contestația la executare formulată de Radu Mazăre. Fostul primar al Constanței execută o pedeapsă de 9 ani de închisoare. Radu Mazăre a spus, joi, la ICCJ, în cadrul procesului în care s-a judecat contestația la executarea pedepsei de nouă ani, că extrădarea sa din Madagascar a fost făcută înainte de alegeri, pentru a putea fi „prezentat ca un trofeu”, adăugând că înainte de a fi adus în țară s-au făcut presiuni zilnice asupra lui.

Judecătorii instanţei supreme l-au condamnat definitiv, în 8 februarie 2019, la nouă ani de închisoare cu executare pe fostul primar al Constanţei. Radu Mazăre execută pedeapsa la Penitenciarul Rahova. În același dosar au fost condamnați și Nicuşor Constantinescu, Cristian Borcea şi Dragoş Săvulescu.

Vezi si: Premieră neagră: Klaus Iohannis a fost huiduit și fluierat la scenă deschisă în Iași, în timpul discursului anti-PSD de Ziua Micii Uniri / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.