Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall, despre relația cu Lia Savonea: 'Nu prea înțeleg tonalitatea asta de agresivitate'

facebook.com
ana birchall

Ministrul Justiției Ana Birchall a vorbit luni, la ieșirea din sediul CSM, despre relația cu Lia Savonea, spunând că nu înțelege tonalitatea de agresivitate la adresa sa.

„Nu prea înțeleg tonalitatea asta de agresivitate. Sunt dispusă să las tot ce a fost în trecut și (...) colaborarea instituțională este absolută normală, firească. Ne putem sfătui oricând. În mine are un partener de dialog, dar agresivitatea și a se spune altceva decât este în realitate sunt lucruri pe care eu nu am de gând să le tolerez. Dacă vă aduceți aminte, data trecută se spunea că Ana Birchall boicotează, când eu duminică vorbisem cu dna președinte, spunându-i că am ședință de guvern și a zis că nu-i niciun fel de problemă, după care a fost tot scandalul public. Repet, din punctul meu de vedere, nu trebuie să existe niciun fel de neînțelegere. (...) Sper ca după ziua de astăzi sau îmi exprim speranța ca data viitoare nu am să vin ca să am de unde să mă întorc. Nu este în regulă”, a spus Birchall.

Ana Birchall a LUAT FOC după ce ședința CSM s-a amânat din NOU: 'Fac un apel la președintele CSM'

Birchall a subliniat, din nou, că a cerut președintelui CSM, Lia Savonea, un calendar al plenului și ședințelor membrilor pentru a putea fi prezentă la discuții.

Președintele CSM, Lia Savonea, a anunțat, luni, că plenul va fi amânat pentru a treia oară, deoarece cei 7 membri care au boicotat ședința săptămâna trecută au transmis un e-mail pentru a cere din nou eliminarea de pe ordinea de zi punctele privind SIIJ până sunt dezbătute rapoartele europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.