Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall, după derapajul Elenei Udrea la adresa judecătoarei care a condamnat-o la 8 ani de închisoare: 'Sper ca CSM să se autosesizeze'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ana Birchall

Ana Birchall, fost ministru al Justiției, spera ca CSM să se autosesizeze după derapajul fără precedent al Elenei Udrea la adresa judecătoarei care a condamnat-o la 8 ani de închisoare în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009. ”O blestem să simtă copiii ei ce simt copiii mei”, a spus Udrea la Antena 3.

„Sper ca CSM sa se autosesizeze! Nu ma intereseaza comportamentul unei persoane sau alta ( eu stiu ca e mare pacat sa blestemi de exemplu)! NU despre asta este vorba in postarea mea! Aici NU vorbim de persoane ci de un principiu pe care CSM are obligatia sa il respecte. Am vazut in trecut N comunicate date de CSM pentru apararea reputatiei unui judecator... de ce nu si in acest caz??

Valeriu Gheorghiță, extrem de încântat că au fost vaccinați 1 milion de oameni deja: 'Reprezintă o bornă importantă!'

Asa cum am tot spus, din punctul meu de vedere justitia se stabileste in sala de judecata exclusiv pe baza probatoriului existent la dosar deci lupta trebuie dusa acolo, cu instrumentele legale, nu la TV! Trebuie sa iesim odata din logica justitiei la TV si a linsajului public!
P.S. Ma astept sa reinceapa iar atacurile si minciunile la adresa mea doar pentru ca am curajul sa scriu astfel de postari... dar imi asum!”, scrie Birchall pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.