Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall o acuză pe Alina Gorghiu de tupeu și ipocrizie: 'Pentru o așa mizerie, în orice stat democratic, nu ar mai fi fost membru al Parlamentului'

F. P.
Inquam Photos / Octav Ganea
Birchall sedinta Guvern

Ana Birchall, fost ministru al Justiției, o acuză pe senatoarea liberală Alina Gorghiu de tupeu și ipocrizie. Birchall amintește că Gorghiu nu ar mai avea dreptul să comenteze teme de Drept, având în vedere că în 2020 a fost promotoarea unei propuneri legislative care ar fi scos din pușcării toate persoanele condamnate la pedepse mai mici de 7 ani, inclusiv corupții.

„Pentru tupeul si ipocrizia cu care Alina Gorghiu indrazneste sa dea lectii de drept, rog cititi ( recititi) si DATI SHARE la textul scris in 2020 cand impreuna am demascat mizeria pe care o pregatea doamna Gorghiu in justitie ( asa cum nici Forin Iordache nu visase).

Practic dna Gorghiu propunea ca TOTI infractorii condamnaţi la pedepse de până la 7 ani de închisoare ( deci inclusiv pentru fapte de coruptie) să poată să-şi ispăşească pedeapsa la domiciliu! Un superb cadou, nu?

Reamintesc ca proiectul de lege al doamnei Gorghiu, introdus in perioada Craciunului, trecuse deja de Senat (pentru ca d-na Gorghiu ceruse adoptarea in procedura de urgenta, oare de ce!??)! Acest proiect toxic a cazut la vot in Camera Deputatilor NUMAI in urma mobilizarii romanilor cinstiti si de buna credinta care au popularizat tabelul realizat de mine in care aratam exact caror infractiuni li se aplica legea Gorghiu!

Pentru o asa mizerie, in orice stat democratic, dna Gorghiu nu ar mai fi fost membru al Parlamentului... dar na, la noi nu numai ca este in continuare senator dar este si vicepresedintele Senatului si inteleg ca are in continuare ambitii de prea marire!”, scrie Ana Birchall pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.