Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall recunoaște că sunt tensiuni în sistemul de justiție. Care este prioritatea ministrului Justiției pe perioada mandatului

justitie

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a declarat marţi că e de notorietate faptul că sunt tensiuni în sistem, subliniind că prioritatea sa este recâştigarea încrederii în sistemul judiciar atât în cazul justiţiabililor, cât şi pentru cei care lucrează în acest domeniu.

Corpul de Control al Ministerului Justiției, verificare în cazul demisiei procurorului Marius Iacob! Anunțul Anei Birchall: 'Factual, știu ce s-a întâmplat'


"Pe mine mă interesează în primul rând să recâştigăm încrederea în sistemul judiciar. Şi încrederea românilor că atunci când merg într-o sală de judecată au parte de o judecată dreaptă, dar şi încrederea celor care lucrează în sistem şi e de notorietate că sunt destul de multe tensiuni în sistem şi obligaţia mea şi, până la urmă, răspunderea mea e să încerc, cu calm, cu responsabilitate şi cu profesionalism, să punem lucrurile pe un făgaş normal", a spus Birchall la intrarea în sediul CSM, întrebată de jurnalişti despre situaţia conducerii Parchetului General şi a DNA. 

Secţia pentru procurori a CSM ia în discuţie, marţi, prelungirea cu încă 6 luni a mandatului actualului procuror-şef interimar, Călin Nistor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.