Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Bogdan a ratat calificarea în finala turneului de la Florianopolis

Ana Bogdan

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a fost învinsă de unguroaica Timea Babos cu 7-6 (8), 6-3, joi, în semifinalele turneului WTA de la Florianopolis (Brazilia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Ana Bogdan (23 ani, 127 WTA), care a realizat cea mai mare performanță a carierei, a cedat după o oră și 58 de minute de joc, în fața unei adversare net superioare din punct de vedere al clasamentului (23 ani, 44 WTA). De remarcat faptul că românca a ratat mai multe mingi de set în prima manșă a meciului. Ana Bogdan a avut 6-5 și 40-0, dar a ratat toate cele trei mingi de set și Babos a restabilit egalitatea, împingând meciul în tie-break. Românca a condus cu 5-0, dar Babos a revenit la 5-4, apoi Ana Bogdan a avut 6-4, ratând aceste două mingi de set, precum și altele două (7-6, 8-7), pentru ca apoi să cedeze setul cu 8-10. Babos a reușit apoi să își adjudece și setul secund, cu 6-3.

Ana Bogdan va primi un cec de 11.500 dolari și 110 puncte WTA. În cealaltă semifinală, Irina Begu, a doua favorită, va primi replica portoricanei Monica Puig, cap de serie numărul trei, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.