Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Bogdan, locul 97 WTA, învinsă dramatic de Daiana Iastremska, locul 140 WTA: Îmi tremură mâinile. Cu siguranţă îmi voi aminti acest meci

Getty Images
Ana Bogdan

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, locul 97 WTA, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 3-6, 7-6 (7), 7-6 (7), de jucătoarea ucraineană Daiana Iastremska, locul 140 WTA, beneficiară a unui wild card, în turul I al turneului de categorie WTA 250 de la Lyon, conform news.ro.

Partida a durat trei ore şi cinci minute.

Bogdan a revenit în tie-break-ul setului decisiv de la 3-6, a avut minge de meci la 7-6, dar nu a reuşit să obţină victoria. Românca a mai avut o minge de meci în setul al doilea.

Daiana Iastremska a scăpat de curând din "iadul" din ţara ei, ea plecând din Odessa în Republica Moldova şi, după ce a trecut prin România, a ajuns în Franţa. Ea a intrat pe teren la Lyon cu steagul Ucrainei pe umeri.

În faza următoare, sportiva ucraineană va evolua cu spaniola Cristina Bucsa, locul 139 WTA, venită din calificări.

Prezenţa pe tabloul principal la turneului din oraşul francez este recompensată cu 2.158 de euro şi cu un punct WTA.

Într-un meci de pe tabloul de dublu, din turul I, echipa formată din Monica Niculescu şi rusoaica Alexandra Panova, cap de serie numărul 4, a învins, cu scorul de 2-6, 7-5, 10-7, perechea Elsa Jacquemot/Tatjana Maria (Franţa/Germania).

În sferturi, învingătoarele vor da piept cu cuplul Georgina Garcia Perez/Xenia Knoll (Spania/Elveţia).

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu total de 1.854 de euro şi cu câte 60 de puncte WTA.

Tot marţi, în aceeaşi fază, Irina Bara şi Ekaterina Gorgodze din Georgia, cap de serie numărul 3, au fost învinse, cu 6-3, 6-4, de cuplul britanic Alicia Barnett/Olivia Nicholls.

"Îmi tremură mâinile. Cu siguranţă îmi voi aminti acest meci. Tocmai am venit dintr-o ţară în care este război şi în care este familia mea. A fost foarte greu din punct de vedere emoţional. Aş vrea să fiu acum acasă, acolo, în ţara mea, dar tatăl meu a insistat să vin aici şi îi mulţumesc directorului turneului pentru wild card, a însemnat mult pentru mine. Vreau să spun că sunt fericită că am câştigat pentru ţara mea, sunt şi tristă în acelaşi timp, dar mulţumesc publicului pentru susţinere. Este uimitor câte mesaje de susţinere am primit, vă mulţumesc. Este foarte dificil, inima mea este acasă şi mintea mea luptă aici. Este foarte greu să-mi găsesc concentrarea şi echilibrul. Această victorie este nimic comparativ cu ceea ce se întâmplă în ţara mea, dar mă bucur că am putut lupta în seara asta pentru ţara mea. Sunt foarte mândră de ucraineni, sunt eroi cu adevărat şi sper că totul se va termina curând", a declarat ea, la interviul după meci.

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, locul 97 WTA, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 3-6, 7-6 (7), 7-6 (7), de jucătoarea ucraineană Daiana Iastremska, locul 140 WTA, beneficiară a unui wild card, în turul I al turneului de categorie WTA 250 de la Lyon.

Iastremska a scăpat de curând din "iadul" din ţara ei, ea plecând din Odessa în Republica Moldova şi, după ce a trecut prin România, a ajuns în Franţa. Sportiva a intrat pe teren la Lyon cu steagul Ucrainei pe umeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.