Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Bogdan s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Monterrey

Ana Bogdan 2

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Monterrey (Mexic), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, vineri, după ce ce a învins-o pe americanca Danielle Collins, cu 6-2, 6-4, scrie AGERPRES.

Citeşte şi: ALERTĂ - Piromanul care a incendiat 8 maşini în Capitală a fost PRINS / VIDEO

Bogdan (25 ani, 90 WTA), a şasea favorită, s-a impus într-o oră şi 18 minute în faţa unei jucătoare mai bine clasate (24 ani, 53 WTA), recentă semifinalistă la Miami.

Ana Bogdan şi-a egalat cu acest prilej cea mai bună performanţă din carieră, semifinalele unui turneu WTA, realizată prima oară anul trecut la Bucureşti.

Românca a reuşit nu mai puţin de 12 aşi, iar Collins 8, însă Bogdan nu şi-a cedat niciodată serviciul, salvând toate cele 4 mingi de break de care a beneficiat americanca.

Ana Bogdan şi-a asigurat un cec de 11.300 dolari şi 110 puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe principala favorită, Garbine Muguruza (Spania). Muguruza, fost lider mondial, a trecut în sferturi de australianca Ajla Tomljanovic, cu 6-3, 6-0.

Cealaltă semifinală le va opune pe unguroaica Timea Babos, a patra favorită, şi pe americanca Sachia Vickery, cap de serie numărul şapte.

Babos, campioană la Monterrey în 2012, s-a impus cu 6-4, 6-2 în faţa campioanei olimpic Monica Puig (Porto Rico), a cincea favorită, iar Vickery a dispus fără drept de apel de Magdalena Rybarikova (Slovacia), a doua favorită, cu 6-0, 6-3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.