Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal la Cincinnati

Getty Images
Ana Bogdan

Ana Bogdan (82 WTA) s-a calificat duminică seară, 12 august, pe tabloul principal al turneului de la Cincinnati, după ce a învins-o pe croata Donna Vekic (37 WTA), scor 6-3, 6-2, scrie Mediafax.

Meciul din ultima rundă a calficărilor turnenului cu premii de aproape 3 milioane de dolari a durat o oră şi 20 de minute.

Jucătoarea din Sinaia a speculat şansele de break la maximum, până la final, în dreptul său, fiind contabilizate 7 oportunităţi convertite din 8, faţă de 2/10, reperul din dreptul croatei. Ana a comis doar trei duble greşei, faţă de cele opt ale jucătoarei care a început calificărilor din postura de favorită 3.

O altă jucătoare din România prezentă în calificări, Sorana Cîrstea, a ratat accederea pe tabloul principal, după ce a cedat partida cu Ajla Tommljanovic, din Australia.

Favorită principală la Cincinnati este Simona Halep. Ea este direct acceptată în turul al doilea, fază în care ar putea evolua contra Irinei Begu, locul 55 WTA. Begu va juca în turul I împotriva unei sportive venite din calificări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.