Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Maria Pătru face un nou pas în carieră

A-WEB
Ana Maria Patru

Ana Maria Pătru s-a distanțat de politică, dar își folosește vasta experiență pentru a sprijini femeile din România. Chiar dacă a avut ocazia să părăsească țara, fosta șefă a Autorității Electorale Permanente (AEP) a ales să rămână și să creeze un ONG dedicat susținerii femeilor. Proiectul său de suflet, "Women for a Better Society", își propune să schimbe perspectivele femeilor și să le încurajeze să își asume roluri active în societate.

Ȋn trecut, Ana Maria Pătru a primit o ofertă tentantă de a deveni Senior Adviser la A-WEB, o organizație mondială cu sediul în Seoul, unde anterior ocupase funcția de vicepreședinte. Cu toate acestea, a ales să rămână în România și să ȋși concentreze eforturile pentru a ȋncuraja femeile să nu ezite să vorbească despre experiențele lor și să găsească resurse care le pot ajuta să depășească provocările, în țara lor natală.

Ana maria Pătru, carieră:

CV-ul impresionant al Anei Maria Pătru include titlul de antreprenor social și mediator certificat, cu aproape două decenii de experiență în politică de înalt nivel. Absolventă a facultății de Drept, ea dispune de competențe extinse în comunicare, management public și finanțare. În rolurile anterioare, a avut privilegiul de a contribui la programele de reformă electorală atât în România, cât și în alte țări, împărtășindu-și expertiza la conferințe internaționale în SUA, Africa de Sud, Republica Moldova și Coreea de Sud. Cariera Anei Maria Pătru se completează acum cu proiectul social pe care l-a demarat la începutul acestui an.

Prin Asociația "Women for a Better Society", Ana Maria Pătru își propune să ȋncurajeze femeile să-și asume roluri vitale în societate. Deși putea să părăsească România, Ana Maria Pătru a decis să lupte pentru o țară mai incluzivă și să demonstreze că, dacă ai încredere în tine și ești un om corect, nu contează dacă ești bărbat sau femeie. Nedreptățile nu te pot intimida. Înființarea și promovarea acestui ONG reflectă angajamentul său profund față de dezvoltarea personală și profesională a femeilor.

Ana Maria Pătru pe scena din Dubai:

Contribuția Anei Maria Pătru la promovarea egalității de gen și a drepturilor femeilor nu se limitează la granițele României. Invitată recent ca speaker la Future Innovation Summit, desfășurat în Dubai, ea a adus în discuție importanța echilibrului de gen în politică și a încurajat femeile să-și exprime curajul și să se implice. În fața publicului internațional, Ana Maria Pătru a transmis un mesaj puternic despre unitatea femeilor, în ciuda provocărilor.

,,Este esențial să recunoaștem curajul femeilor, de a se confrunta cu diverse probleme și discriminări. Femeile din toate colțurile lumii se confruntă cu inegalități și cu nedreptăți, dar ceea ce le face cu adevărat remarcabile este puterea de a rămâne unite în ciuda acestor provocări. Această unitate este o sursă inestimabilă de putere, care poate schimba lumea”, a spus fosta șefă AEP, pe scena din Dubai.

Ȋn calitate de fost politician, trecut prin încercări demne de un blockbuster, Ana Maria Pătru le-a încurajat pe femeile din întreaga lume să aibă o voce:

,,Tăcerea și pasivitatea nu mai sunt opțiuni acceptabile de mult timp. În schimb, este timpul să vă folosiți vocea și să vă faceți auzite. Nu trebuie să vă fie teamă să vă exprimați opiniile, să vă ridicați împotriva injustiției și să acționați. Fiecare voce contează, iar fiecare acțiune poate duce la transformări semnificative”, a mai adaugat Ana Maria Pătru.

Evenimentul Future Innovation Summit, care a avut loc ȋn octombrie 2022, în Dubai, a reunit lideri din domeniile Fintech, Sănătate, Educație și Sustenabilitate, oferind o platformă amplă pentru schimbul de idei și experiențe. Prin prezența sa activă și discursul inspirațional, Ana Maria Pătru a contribuit la consolidarea unei comunități dedicate inovației și schimbării pozitive. Mesajul ei de încurajare pentru femei a rezonat puternic în cadrul evenimentului, subliniind importanța fiecărei voci și a fiecărei acțiuni în direcția schimbării semnificative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.