Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Maria Popescu: 'Sper să pot ajunge şi eu din nou acolo unde este Simona Halep'

www.jurnalul.ro
Ana Maria Popescu spadă

Campioana olimpică la spadă, Ana Maria Popescu, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să ajungă din nou pe prima poziţie în clasamentul mondial, precum Simona Halep, cea care speră să câştige cât mai curând şi primul titlu de Grand Slam din carieră.

“Este o performanţă exraordinară, mă bucur că a ajuns în sfârşit acolo. A venit momentul ei. La un moment dat a suferit foarte mult pentru asta. S-a întâmplat, a spart gheaţa şi de acum încolo va veni şi acel titlu mult aşteptat. Este o încununare a succesului pe care l-a avut în tot sezonul. Sper să pot ajunge şi eu din nou acolo unde este Simona Halep acum”, a declarat Ana Maria Popescu, potrivit News.ro.

Citește și: Andrei Pavel despre serviciul Simonei Halep: 'Nu e nimic nou tehnic, e doar antrenament şi încredere'

Simona Halep este pe locul I, atât în cel clasamentul WTA general, cât şi în cel care contează pentru Turneul Campioanelor. Halep a devenit oficial cea mai bună jucătoare din lume, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, în semifinalele China Open. Halep este prima româncă lider mondial în tenis, al doilea român, după Ilie Năstase, care a fost numărul 1 ATP 40 de săptămâni, între 23 august 1973 şi 2 iunie 1974, şi a 25-a jucătoare care urcă pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei, de la introducerea clasamentului computerizat, în 1975.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.