Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANAF a dat 'lovitura de GRAȚIE': a amendat un bărbat de 80 de ani, pentru că a produs ILEGAL țuică

Economica.net
ANAF

Un bărbat de 80 de ani, din orașul Corabia, este acuzat că a produs ilegal mii de litri de țuică. Polițiștii îl anchetează după ce au descoperit la locuința acestuia țuică și diferite sume de bani. În plus, pensionarul a fost amendat de reprezentanții ANAF.

Potrivit anchetatorilor, miercuri, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Corabia au făcut percheziție la locuinţa unui bărbat, de 80 de ani, într-un dosar penal vizând producerea ilegală de alcool. La locuinţa acestuia au fost găsite cazane artizanale de distilat alcool, precum şi cantitatea de 7556 litri de țuică, depozitată în butoaie de plastic, conform Mediafax.

Citește și: SCÂNTEI în PSD: Liviu Pop face SONDAJ să afle dacă să demisioneze sau nu din PSD, după ce a fost SCOS de pe liste

Din locuinţa bătrânului a fost ridicată cantitatea de 536 litri alcool, iar diferența de 7020 de litri a fost sigilată și lăsată în custodia bărbatului. Tot cu ocazia percheziției a fost gasită și ridicată suma de 9.250 euro și 16.650 lei.

Anchetatorii fac verificări într-un dosar care vizează infracțiunea de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

De asemenea, angajații Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală care au participat la acțiunea Poliției i-au aplicat bărbatului o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.