Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / ANAF a intrat peste cel mai mare proprietar de mall-uri din România: precizările companiei

ANAF
anaf

UPDATE 23 februarie, ora 13.45: Precizările NEPI Rockcastle

„Conform declarației companiei din raportul financiar, NEPI Rockcastle ia în considerare diferite scenarii eventuale în ceea ce privește un impact financiar potențial. Astfel, așa cum ai arătat și în cuprinsul articolului, compania a făcut o serie de scenarii folosind diferite seturi de rezultate potențiale în raport cu evaluările fiscale. Prin urmare, suma de 9.8 milioane euro reprezintă un impact potențial și nu o estimare cu valoare de probabilitate. Practic, compania nu 'pregătește' o plată de aproape 10 milioane de euro", au declarat reprezentanții companiei.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, anunță că o serie de entități ale grupului din România au fost supuse recent inspecțiilor fiscale declanșate de statul român (ANAF), iar pentru trei entități au fost finalizate aceste inspecții, rezultând obligații fiscale suplimentare impuse în valoare totală de 2,5 milioane euro.

De asemenea, sunt în derulare controale fiscale pentru alte filiale din România, încă nefinalizate, mai arată compania, care a calculat însă o serie de scenarii, rezultând o valoare medie a impactului potențial al datoriilor fiscale suplimentare impuse de autorități în valoare de 9,8 milioane euro, arată documentul obținut de profit.ro.

Ce mall-uri deține NEPI Rockcastle în România

NEPI Rockcastle deține în România 25 de centre comerciale, printre care București (Mega Mall, Promenada Mall), Sibiu (Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu), Timișoara (Shopping City Timișoara), Constanța (City Park Mall Constanta), Târgu Mureș (Shopping City Târgu Mureș) și Ploiești (Ploiești Shopping City).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.