Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANAF a vândut un ansamblu de bunuri imobile cu 163,70% mai mult faţă de preţul de evaluare

Artmark
licitatie online

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), prin Direcţia Generală Executări Silite Cazuri Speciale, a organizat o licitaţie publică pentru valorificarea unui ansamblu de bunuri imobile, format din patru terenuri situate în Iaşi, acesta fiind adjudecat la o valoare cu peste 160% mai mare faţă de preţul de evaluare.

Potrivit unui comunicat al ANAF, transmis joi, ansamblul a fost evaluat de către evaluatorul autorizat ANEVAR la preţul de 796.371 de lei.

"La prima licitaţie publică, organizată în data de 28.01.2022, s-au prezentat patru ofertanţi, preţul de pornire al licitaţiei fiind de 810.588 de lei, cel mai mare preţ din ofertele scrise. Astfel, în urma celor 12 paşi de licitare, ansamblul de bunuri imobile a fost adjudecat la suma de 2,1 milioane de lei, cu 163,70% mai mult faţă de preţul de evaluare. Suma datorată de către debitor în baza hotărârii judecătoreşti definitive pronunţate în materie penală, dosarul având ca obiect înşelăciune, a fost astfel recuperată integral", subliniază ANAF, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.