Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANAF rambursează TVA în valoare de 870 de milioane de lei, în ianuarie

ANAF rambursează TVA în valoare de 870 de milioane de lei, în ianuarie. Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) rambursează TVA, în luna ianuarie, în valoare de aproape 870 de milioane de lei, se arată într-un comunicat al instituției transmis, miercuri.

"În selecția lunii ianuarie 2016 au fost cuprinse, în ordinea vechimii, toate deconturile de TVA, soluționate prin decizii de rambursare înregistrate în baza de date până la 11.01.2016, excepție făcând deconturile de TVA aferente operațiunilor de import soluționate până la 21.12.2015", se menționează în comunicat.

Dintre deconturile soluționate, cel cu compensare și restituire totalizează 829,13 milioane de lei, din care se compensează suma de 83,48 milioane de lei și se restituie suma de 745,65 milioane de lei, iar cele cu compensare integrală au o valoare de 40,5 milioane de lei, scrie Agerpres.

Potrivit ANAF, în cazul compensărilor totale sau parțiale se soluționează toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar în cazul sumelor de restituit, care totalizează 745,65 milioane de lei, plata efectivă a fost programată în două tranșe, prima pe 14 ianuarie, în valoare de 270,6 milioane de lei, iar a doua în 29 ianuarie, de 475,05 milioane de lei. "În Tranșa I au fost incluse și toate deconturile al căror termen de soluționare era întârziat cu peste 180 de zile și care au fost cuprinse în selecția lunii curente", se menționează în comunicatul ANAF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.