Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analist Deutsche Bank: Bitcoin va fi 'ultra-volatil', dar este aici pentru a rămâne

coinhe.io
bitcoin scadere criptomoneda

Marion Laboure, analist la divizia de cercetare a Deutsche Bank, a declarat că poate să-și imagineze cum bitcoin să preia rolul aurului digital în viitor: durează secole și nu este controlat în mare parte de guvern.

Într-o actualizare a site-ului Deutsche Bank despre „ce urmează” pentru cea mai mare instituție bancară din Germania, Laboure a spus că ar putea „vedea potențial Bitcoin ca să devină aurul digital al secolului 21”, dar a avertizat investitorii împotriva volatilității activului cripto. Potrivit analistului, majoritatea achizițiilor Bitcoin ( BTC ) sunt făcute pentru investiții și speculații, mai degrabă decât păstrarea monedelor pentru un mediu de schimb, conform cointelegraph.com

„Doar câteva achiziții mari suplimentare sau ieșiri de pe piață pot avea un impact semnificativ asupra echilibrului cerere-ofertă”, a spus Laboure. „[Bitcoin] este prea volatil pentru a fi un magazin de valoare fiabil astăzi. Și mă aștept să rămână ultra-volatilă în viitorul previzibil. ”

Deși analista Deutsche Bank și-a exprimat îngrijorarea cu privire la lipsa reglementării criptomonedelor, precum și la impactul lor potențial asupra mediului, ea a sugerat că Bitcoin va rămâne probabil activul digital dominant în spațiul criptografic. Este posibil ca Ethereum să aibă mai multe cazuri de utilizare în finanțele descentralizate și cu creșterea numărului de jetoane nefungibile, dar Bitcoin se bucură în continuare de „avantajul primului său”.

„Dacă Bitcoin este uneori numit„ aur digital ”, Ethereum ar fi„ argintul digital ”.”

Analiștii Deutsche Bank au descris anterior Bitcoin ca o criptomonedă „prea importantă pentru a o ignora, sugerând că prețul activului criptografic ar crește probabil odată cu intrarea pe piață a administratorilor de active și companiilor suplimentare. În 2019, instituția financiară a prezis că monedele digitale vor înlocui Fiat până în 2030.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.